Getuigenissen

Ontdek waarom zij Online Language Coach
kozen voor hun taalopleiding

Matthias Dusesoi
– Vuurstof

Ik heb de gemoedelijke en tegelijk professionele aanpak van de individuele coaching Frans gewaardeerd. De gesprekken waren aangenaam en de nadruk lag altijd op het leren van nieuwe dingen. We vertrokken hetzij van een tekst of een presentatie die ik zelf voorstelde, hetzij van een thema dat Ingrid aanbracht. Ze verbeterde onmiddellijk op een constructieve wijze mijn fouten en stuurde me de grammatica en de woordenschat om te studeren. Het was zeer eenvoudige en prettig om een online taalopleiding te volgen en Ingrid is heel flexibel, zodat we altijd een geschikt moment vonden om een les te plannen.

 
5/5
Anne-Catherine Vanolande
Hotel manager - The Hotel Brussels

Na 10 jaar Nederlandse les kon ik nog steeds geen gesprek voeren. Dankzij de individuele sessies met Ingrid kan ik eindelijk vlot praten met klanten en collega’s! Ik ben ontzettend dankbaar voor haar geduld, de organisatie van de les en de aangepaste thema’s. Ik heb haar diensten aan verschillende collega’s aanbevolen die even enthousiast zijn als ik! Ingrids flexibiliteit en lessen op maat maken echt het verschil voor al wie de sprong wil wagen om een hoger niveau te bereiken.

 
5/5
Nancy Lambelé
- Coördinator Horeca Forma Be Pro - Brussel

Ons opleidingscentrum werkt regelmatig samen met Online Language Coach voor kwalitatieve taalopleidingen voor werknemers uit de Horeca. Deze interactieve en individuele modules zijn een groot succes bij onze doelgroep.

 
5/5
Clementine Van Hamme
Restaurant Manager – Chalet Robinson

Ingrid is heel professioneel en haar lessen zijn heel leerzaam. Voor mij was het de beste cursus Nederlands ooit. Ik kon de onderwerpen kiezen. Bovendien was de cursus aangepast aan mijn niveau en wat ik wilde leren. 

Online lessen zijn ook heel handig en compatibel met mijn drukke job in de horeca. 

Ik voel me nu op mijn gemak om Nederlands met klanten te praten. Dank u wel! 

 
5/5
Sonia Akthar
Freelance HR-consultant

Ik heb de gelegenheid gehad om groeps- en individuele lessen bij te wonen. Ingrid bereidt haar lessen minutieus voor en past ze aan de behoeften van de leerling aan. De lessen zijn dynamisch en aangenaam. Dankzij deze aanpak, heb ik een uitstekende vooruitgang geboekt.

 

 
5/5
Jonas Vanhelmont
Vlaamse Gemeenschapscommissie

Ik heb de online taalcoaching Frans als zeer positief ervaren. Vooral de begeleiding op maat vormde een grote meerwaarde. Ik kon zelf thema’s aanbrengen waarop Ingrid goed inspeelde, zodat mijn vocabulaire werd uitgebreid met woorden die ik vaak gebruik in mijn werkcontext. Ik maak nu ook minder fouten tegen een aantal grammaticale regels die me reeds lang achtervolgden. Hierdoor groeide mijn vertrouwen en ben ik ‘meer op mijn gemak’ tijdens vergaderingen of presentaties in het Frans. De virtuele omgeving heeft geen nadelen t.o.v. een fysieke omgeving. Ingrid beschikt over goede online tools waardoor het praktisch allemaal vlot verloopt. Ik raad de online taalcoaching aan, voornamelijk omwille van 2 cruciale factoren: het maatwerk en de voordelen van een virtuele omgeving, zoals geen verplaatsingstijd.

 
5/5

Met wie je talenkennis verbeteren?

Ingrid Weinberger

Oprichtster Online Language Coach en senior taalcoach

 
Fiona coach

Fiona Kennedy

Senior taalcoach Engels

 

Mahalia Frederickóva

Taalcoach Frans

 

Kari Couwenbergh

Taalcoach Nederlands

 

Individuele taalcoaching, duo-opleiding, conversatietafels...
ontdek onze gepersonaliseerde formules :

Taalcoaching op maat :

Een aangepast traject volledig afgestemd op jou en je noden.

Conversatietafels

Je wil je talenkennis onderhouden en verbeteren in een ontspannen sfeer?