Expertise
Taalopleidingen via afstandsleren

Ingrid Weinberger

Oprichtster Online Language Coach en senior taalcoach

Ingrid is master in de Romaanse Filologie en behaalde naast het Certificate in Proficency in English (Cambridge) ook het Zertifikat Deutsch als Fremdsprache (Goethe-Institut).

Met ruim 20 jaar ervaring in de privésector startte ze in 2010 als taaltrainer in bedrijven en overheidsdiensten. In de vaste overtuiging dat afstandsleren de methode van de toekomst zou worden, richtte ze in 2015 Online Language Coach op.

Toen in 2020 de wereld tot stilstand kwam door de pandemie, maakten velen voor het eerst en noodgedwongen kennis met online leren. Online Language Coach kon toen al bogen op een stevige staat van dienst en een expertise die meteen kon ingezet worden, zowel voor bestaande als nieuwe klanten.

Expertise
Gecertificeerde lesgeefster TOEIC, TOEFL, Cambridge, IELTS

Fiona Kennedy

Senior taalcoach Engels

Fiona is afkomstig uit Ierland en Engels is haar moedertaal. Daarnaast spreekt ze ook vloeiend Frans. Ze heeft veel ervaring in online taalcoaching, met name de begeleiding van volwassen met verschillende beroepsprofielen.

Ze is gecertificeerd voor de belangrijkste Engelse taalexamens zoals TOEIC, TOEFL, Cambridge, IELTS, enz. Ze voelt zich als een vis in het water in de virtuele klas en begeleidt onze studenten met dynamisme en goed humeur.

Fiona combineert doorgedreven professionalisme met een tomeloze inzet voor haar studenten. Sinds 2018 is ze een vaste waarde en een fijne collega.

Expertise
Opleiding van medewerkers in de horeca

Kari Couwenbergh

Taalcoach Nederlands

Zijn passie voor taal en een hart voor lesgeven brachten Kari naar OLC.

Nederlands is zijn moedertaal. Hij beheerst het Engels, spreekt goed Frans en leert nu ook Spaans. Dankzij zijn empathie en brede interesse kan hij perfect inspelen op de noden van onze studenten.

Als junior taalcoach groeide hij snel uit tot een vaste waarde binnen ons team. Met veel geduld en liefde voor het vak begeleidt hij onze anderstalige cursisten naar een goede beheersing van het Nederlands.